jueves, julio 18, 2024
CulturaLlibresPoesia

I Setmana del Llibre de Novelda del 18 al 24 de Abril

Amb motiu de la celebració del Dia de Sant Jordi, la Regidoria de Cultura, des de la Biblioteca Municipal, celebra la I Setmana del llibre de Novelda que tindrà lloc del 18 al 24 d’Abril, en col·laboració amb diferents institucions com són Creu Roja, CEI El Pati, AMPA del Col·legi Públic Jorge Juan, Associació Pissigalla, Casa Museu Modernista i Museu Arqueològic Municipal.

semana del libro

A continuació detallem el programa d’Activitats:

Dilluns, dia 18.

 • A les 18 h. Biblioteca Infantil i Juvenil. Contacontes Educació Emocional. “Have you fillied bucket today?” A càrrec María Jimenez del CEI El Pati. Organitza: Biblioteca Municipal.

Dimarts, dia 19.

 • A les 18 h. Biblioteca Infantil i Juvenil. Contacontes Educació Emocional. “La Fórmula de la Felicitat” a càrrec Nerea Diaz de CEI El Pati. Organitza: Biblioteca Municipal.

 • A les 19:30 h, en la Casa Museu Modernista. Presentació del llibre “Viatges extraordinaris d’un comediant” de Vicente de Ramón Perea, a càrrec de Joaquín Juan Penalva. Organitzen: Casa Museu Modernista i Regidoria de Cultura.

Dimecres, dia 20.

 • A les 18 h. Biblioteca Infantil i Juvenil. Contacontes Educació Emocional. “El burro albí“ a càrrec María José Prieto de CEI El Pati. Organitza: Biblioteca Municipal.

Dijous, dia 21.

 • A les 18 h. Biblioteca Infantil i Juvenil. Contacontes Educació Emocional. “La girafa Timotea” a càrrec de Magdalena Montañés. CEI El Pati. Organitza: Biblioteca Municipal.

 • A les 20 h. CC Gómez-Tortosa. Presentació de «Currículum in Vitro», poemari de Sacra Leal i lectura de poemes per membres del grup Carasses, de Petrer. Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni

Divendres, dia 22.

 • A les 18 h. Biblioteca Infantil-Juvenil. Friday’s Book.“La gallina dels ous d’or”, que llegirà Lourdes Abad, regidora de Comerç. Organitza: Biblioteca Municipal.

Dissabte, dia 23.

 • A les 10 h. En la Plaça Vella. Ruta urbana: “El simbolisme dels retaules ceràmics de Novelda”. Guiada per Concepció Navarro Poveda. Inscripció en la Casa de Cultura, tel. 965604650. Organitza: Museu Arqueològic i Regidoria de Cultura.

 • A les 19 h. Casa Museu Modernista. La poesia és notícia “Reflexions d’un poeta: Tres versions”, pel Grup poètic El Món de Cal·líope. Organitzen: Regidoria de Cultura-Biblioteca Municipal i Casa Museu Modernista.

Diumenge, dia 24.

 • A les 10 h. Parc Rodríguez de la Fuente. Fira del Llibre Solidària. A benefici de Creu Roja.

 • A les 12 h. Teatre Infantil. “Rolly Polly”, pel grup Conta 3. (Parc Rodríguez de la Fuente)

 • A les 13 h. Lectura del llibre “El repicar monòton de l’aigua” de Sergio Mira Jordan.  (Parc Rodríguez de la Fuente)

The following two tabs change content below.

Cultura Oberta

Cultura Oberta és un espai digital per a la Cultura en Novelda. Agenda Cultural, noticies d'actualitat, entrevistes, articles i molta, molta informació sobre la cultura que ens interessa als novelders i novelderes.

Cultura Oberta

Cultura Oberta és un espai digital per a la Cultura en Novelda. Agenda Cultural, noticies d'actualitat, entrevistes, articles i molta, molta informació sobre la cultura que ens interessa als novelders i novelderes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *