jueves, julio 18, 2024
ActualitatConcursos

Concurs de Relat Molt (Molt Breu) San José de Cluny

El CC San José de Cluny de Novelda convoca un certamen literari de relat breu amb la finalitat de promoure la cultura, lectura i escriptura entre el seu alumnat i la població en general, com activitat complementària a la seua Setmana Cultural, organitzada amb motiu del Dia del Llibre (23 d’abril).

BASES DEL CONCURS – descarregar bases en Castellà

Existeixen dues modalitats:

1ª Modalitat: àmbit intern: per a l’alumnat del nostre Col·legi. Subdividida en cinc categories:
– 1a categoria: alumnat de 1r i 2n d’Educació Primària (7 i 8 anys).
– 2a categoria: alumnat de 3r i 4rtd’Educació Primària (9 i 10 anys).
– 3a categoria: alumnat de 5é i 6é d’Educació Primària (11 i 12 anys).
– 4a categoria: alumnat de 1r i 2n d’Educació Secundària (13 i 14 anys).
– 5a categoria: alumnat de 3r i 4t d’Educació Secundària (15 i 16 anys).

2ª Modalitat: població en general: S’estableixen esta vegada, 3 noves categories:
– 1r: Primer Premi General: pot optar a aquest premi qualsevol persona nascuda o resident a la província d’Alacant. Major de 16 anys.
– 2a: Millor Relat Local: pot optar a aquest premi qualsevol persona nascuda o resident a la localitat de Novelda. Major de 16 anys.
– 3a: Millor Relat d’un Antic Alumne: pot optar a aquest premi qualsevol persona que haja estudiat o s’haja format en el Col·legi San José de Cluny Novelda, des del seu establiment a la nostra ciutat l’any 1956, fins a l’actualitat.
– Premi Especial al Millor Relat en Llengua Valenciana: Per a qualsevol persona nascuda o resident a la província d’Alacant, major de 16 anys, que presente la seua obra en llengua valenciana.

Les obres presentades versaran sobre temàtica escolar. Més concretament sobre la vida a les aules. En aquesta primera edició hem decidit fitar el tema i que es parle o tracte sobre COMPANYONIA: històries d’amistat que s’hagen forjat o tinguen lloc al Col·le. La vertadera amistat: sinceritat, discreció, proximitat, perdó, comunicació, afrontar problemes, presa de decisions…

Cada autor o autora pot presentar tants relats originals com vulga. Poden estar escrits en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana: valencià i espanyol. Han de ser històries originals i inèdites i no premiades amb anterioritat en altres certàmens o concursos.

El sobre de participació es pot enviar per correu ordinari a l’adreça del Col·legi San José de Cluny: C. Mossén Esteban, 12, 03660, Novelda, Alacant.
Portar presencialment a porteria en horari d’obertura, de 09:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:30 hores.
O per correu electrònic a la següent adreça: concursocluny@gmail.com

Les obres presentades per correu electrònic estaran en format PDF o DOC. I serà un únic correu amb dos documents adjunts: un amb el títol de l’obra i que contindrà el relat a presentar amb el seu títol i pseudònim i un altre document com a plica (sobre tancat) que es dirà plica_títoldelobra i que contindrà les dades personals descrites en l’apartat anterior.

Entraran a concurs les obres lliurades fins el dia 20 d’abril de 2016. Les portades personalment al Centre fins a les 18:30 hores. Les de correu ordinari han d’estar ja al Centre eixe mateix dia, i les de correspondència electrònica fins les 23:59 del mateix dia, 20 d’abril de 2016.

Volem agrair públicament la col·laboració i participació en el desenvolupament d’aquest Certamen a tots els patrocinadors que fan possible i atractiva la seua realització. Sense ells, no seria possible.

Col·laboren amb nosaltres, el Centre San José de Cluny de Novelda, els següents negocis o empreses:

A la modalitat interna:
– Papereria Escandell: que dotarà a l’alumnat guanyador de material escolar.

A la modalitat externa:
– Travessia Mar: Primer Premi General. El millor relat de la província gaudirà d’una nit amb pensió completa a un Hotel 4 Estreles de la localitat de Benidorm, durant el mes de maig, per a ell i l’acompanyant que trie. Inclou botella de cava a l’habitació, una hora d’spa i sauna…
– Casa l’Art: Primer Premi Local. El millor relat d’un novelder gaudirà d’un sopar especial per a 2 persones en el marc tranquil i incomparable de Casa l’Art, Lounge Restaurant.
– La Faràndula: Primer Premi Antic Alumne. El millor relat d’un Antic Alumne o Alumna tindrà un bo de 50€ per a gastar en novetats bibliogràfiques o qualsevol material de la llibreria, en les diferents ocasions que considere.
– ChangloNet: Premi Especial Millor Relat en Llengua Valenciana. La nostra tenda d’informàtica de referència oferirà un gadget tecnològic d’última generació per al millor escrit en la nostra llengua.

També agraïm la seua col·laboració a: TodoCopy, Forn Concha i Floristeria Flors i Detalls.

El jurat estarà format per docents i professionals del Centre Educatiu San José de Cluny de Novelda i persones relacionades amb el món de la Cultura i la seua promoció a la nostra localitat.

Es faran públics els seus noms a l’acte públic de lliurament de premis que tindrà lloc al Col·legi San José de
Cluny de Novelda, la vesprada-nit del divendres 22 d’abril.

S’avisarà telefònicament i per correu als premiats amb un mínim de 24 hores d’antelació a l’acte públic de
lliurament.

Durant el desenvolupament del mateix es procedirà a la lectura dels diferents originals premiats i s’oferirà
una picaeta.

The following two tabs change content below.

Cultura Oberta

Cultura Oberta és un espai digital per a la Cultura en Novelda. Agenda Cultural, noticies d'actualitat, entrevistes, articles i molta, molta informació sobre la cultura que ens interessa als novelders i novelderes.

Cultura Oberta

Cultura Oberta és un espai digital per a la Cultura en Novelda. Agenda Cultural, noticies d'actualitat, entrevistes, articles i molta, molta informació sobre la cultura que ens interessa als novelders i novelderes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *