miércoles, julio 24, 2024
AgendaBibliotecaInfantilLlibres

El grup de conversa infantil/juvenil comença nova lectura «Els Bruts tornen a atacar».

🗣️El grup de lectura en valencià et proposa una nova lectura per al mes d’abril “Els bruts tornen a atacar”, una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir, descobrir l’amor per les paraules i conversar en valencià.
📖Si et fixes molt i molt bé i tanques una mica els ulls, darrere de cada llanda buida, tros de paper o bossa de creïlles fregides hi veuràs una altra cosa… Són els bruts‼️ I segur que ja els has vist abans…, vigilant la porqueria.
Què deuen tindre entre mans aquestes criatures tan menudes❓
➡️Si vols saber com acaba la història, inscriu-te en el grup de conversa en valencià.
🧒🏻👩🏻“Entre Línies” va dirigit a xiquetes i xiquets entre 8 i 12 anys i es reunirà l’últim dijous de cada mes a les 6 de la vesprada a la Biblioteca Infantil/Juvenil situada a la Casa de Cultura. En estes reunions, amb una duració aproximada d’una hora, es llegirà en veu alta i es realitzen divertides activitats amb el llibre triat.
💳Solament necessites tindre el carnet lector de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana (gratuït). Consulta’ns.

🎓El grup serà guiat per Marta Garolera.

👉🏻La inscripció és gratuïta, però amb places limitades. Podeu consultar la disponibilitat de places en el mail biblioteca@novelda.es o al telèfon 965604650.

📆Trobada dijous 25 abril 2024
📍Biblioteca Infantil/Juvenil Novelda
🕕18.00 h

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *