miércoles, julio 24, 2024
ActualitatBibliotecaJoventutLlibres

Viatge literari pel Japó amb Hiromi Kawakami

Continuant el viatge literari ens dirigim a l’encantador arxipèlag japonés✈️??. La terra del sol naixent? és una experiència única, país de geishas i samuráis?, de bonsais?, de paisatges florits?, del detall en cada activitat quotidiana?…

A Tòquio va nàixer Hiromi Kawakami✍??, escriptora que gaudeix de gran popularitat gràcies a les seues novel·les? de llenguatge senzill però expresiu, plenes d’històries on les emocions cobren un especial protagonisme.

Hiromi Kawakami va trobar el seu lloc en la literatura?, abandonant finalment la docència en un àmbit tan llunyà teòricament com la biologia per a entregar-se a la narrativa✍??.

Les seues obres més destacades: “El cielo es azul, la tierra es blanca”?, “El señor Nakano y las mujeres”?, “Los amores de Nishino”?… Els tens a la teua disposició en la plataforma digital ??https://comunitatvalenciana.ebiblio.es

Si encara no tens la contrasenya per a accedir a aquesta plataforma, posa’t en contacte amb la teua biblioteca ☎️965604650 o ?al correu biblioteca@novelda.es i te la facilitarem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *