viernes, julio 19, 2024
ActualitatBibliotecaJoventutLlibresPoesia

Paraules del món amb Gioconda Belli (Nicaragua)

Continuant el viatge literari “Paraules del Món?” per terres nicaragüenques, ens detindrem a Managua, on va nàixer la poetessa i novel·lista? Gioconda Belli??‍?, una de les veus més importants de la nova literatura centreamericana‼️
·
En 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣, va publicar “Les febres de la memòria”, una novel·la d’amor?, misteri? i aventura?, una mirada íntima al repte de reinventar-se una identitat, i acceptar una segona oportunitat.
·
En “Les febres de la memòria”?, Gioconda Belli??‍? rescata la seua pròpia història familiar per a parlar-nos de l’avi??‍? de la seua àvia??, Charles Choiseul de Praslin, un noble francés?? que, en el segle XIX, i després de ser acusat d’assassinar a la seua esposa, aconsegueix salvar la vida i fugir de França, gràcies a l’ajuda del llavors rei Lluís Felip I d’Orleans. Comença així un periple que li porta des del seu país natal fins a Anglaterra, els Estats Unitsi, finalment, Nicaragua.
·
Una novel·la, la ?prosa de la qual que és pura poesia, amb una bellesa narrativa que convida a una lectura pausada i a vegades, es torna tan barroca que obliga a detindre’s encara més.
·
El llibre el tens disponible en https://comunitatvalenciana.ebiblio.es, plataforma gratuïta digital. Si encara no tens les teues claus, contacta amb la teua biblioteca ?biblioteca@novelda.es / telèfon☎️ 965604650.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *