jueves, julio 18, 2024
ActualitatBibliotecaJoventutLlibres

Novetats de tardor a la biblioteca

“Disfraces terribles”, d’Elia Barceló.

Una novel·la entre realista i criminal, en la qual un biògraf indaga en les disfresses (tan terribles com el que oculten) d’una existència misteriosa que, a poc a poc, es va implicant en la seua pròpia.

“La dama púrpura”, de Javier Torras.

Aquesta novel·la recrea la fascinant vida d’Irene d’Atenes, l’emperadriu que va governar Bizanci durant més de vint anys. La història d’una jove d’extraordinària bellesa, que va passar de créixer en la misèria a regir el destí de l’imperi més poderós del seu temps. El retrat d’algú que va aconseguir atresorar un poder inconcebible per a una dona en el segle VIII de la nostra era.

“A fuego lento”, de Paula Hawkins.

L’autora de la xica del tren, Paula Hawkins, ens ofereix un brillant thriller sobre les ferides que provoquen els secrets que ocultem.

“Las rosas olvidadas”, de Martha Hall Kelly.

Basada en la vida de Caroline Ferriday, arriba la preqüela Les roses oblidades. Una història, inspirada en fets reals, gira al voltant dels esdeveniments que van marcar a Eliza, la mare de Caroline. Una novel·la que reescriu la història amb testimoniatges femenins.

“El juicio del agua”, de Juan Fco. Ferrándiz

Una magistral novel·la històrica ambientada a la Barcelona del S.XII en la qual Juan Francisco Ferrándiz, ens brinda acció, aventures, traïcions, misteri i amor.

The following two tabs change content below.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *