viernes, julio 19, 2024
BibliotecaInfantilLlibres

Nova lectura per a març, grup de conversa en valencià.

🗣️El grup de conversa en valencià et proposa una nova lectura per al mes de març “Germà del óssos”, una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir i descobrir l’amor per les paraules.

📔En un poblat indi, un noi orfe se sent abandonat pel seu oncle. Incapaç d’esdevenir un bon caçador, troba en els animals la companyia i l’afecte que no ha pogut rebre dels humans. Passat un quant temps, descobreix que el seu lloc és al costat dels altres éssers humans. Tanmateix, no oblidarà mai que va arribar a ser «germà» dels óssos.

👉🏻Si vols saber com acaba la història, inscriu-te en el grup de conversa en valencià.
📖“Entre Línies” va dirigit a xiquetes i xiquets entre 8 i 12 anys i es reunirà l’penúltim dijous de cada mes a les 6 de la vesprada a la Biblioteca Infantil/Juvenil situada a la Casa de Cultura. En estes reunions, amb una duració aproximada d’una hora, es llegirà en veu alta i es realitzen divertides activitats amb el llibre triat.
👧🏻👦🏼💳Solament necessites tindre el carnet lector de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana (gratuït). Consulta’ns.

🎓El grup serà guiat per Marta Garolera.

👉🏻La inscripció és gratuïta, però amb places limitades. Podeu consultar la disponibilitat de places en el mail biblioteca@novelda.es o al telèfon 965604650.

Trobada dijous 21 març 2024
Biblioteca Infantil/Juvenil Novelda
18.00 h

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *