jueves, julio 18, 2024
BibliotecaInfantilJoventutLlibres

Tres Clubs de Lectura a la Biblioteca

? La Biblioteca Pública de Novelda reprén un any més, coincidint amb l’inici del curs escolar 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣➖2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣, els tres clubs de lectura?: valencià, anglés i adults.

El club de lectura en valencià, dirigit al públic infantil/juvenil, d’entre 8 i 12 ????, estarà impartit per Marta Garolera i arrancarà el pròxim 2️⃣7️⃣ d’octubre, mentre que el club de lectura en anglés??, que mantindrà un nivell B1-B2, està dirigit a tots els públics i s’iniciarà el 2️⃣5️⃣ d’octubre, amb la direcció de Pepe Requena, ambdós a les 18 hores.

José Luis Pellín, coordinador del Club de Lectura de castellà??, reiniciarà la seua marxa amb una trobada amb l’escriptora del llibre que estan llegint «Las herederas de la Singer” el pròxim 13 d’octubre a les 19:30h a la Casa de Cultura.

?? Santi Sánchez, regidor del departament de Biblioteques, ha mostrat la seua satisfacció per a donar continuïtat a una activitat amb gran participació ciutadana.

Les inscripcions per als clubs de lectura de la Biblioteca Municipal es poden formalitzar en el correu electrònic biblioteca@novelda.es o en el telèfon ☎️965 60 46 50.

The following two tabs change content below.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *