miércoles, julio 24, 2024
Actualitat

Novelda es converteix en seu de la Universitat d’Alacant amb l’obertura de l’Aula Universitària

L’alcalde de Novelda, Fran Martínez, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat un conveni de col·laboració per a la creació de l’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant a Novelda.

La firma del conveni, que va comptar amb la presència de la secretària general de la Universitat, Esther Algarra, el Vicerector de Cultura, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias i la regidora de Cultura i Patrimoni, Mado Abad, permetrà a Novelda participar de forma activa, a través de l’Aula Universitària que tindrà la seu al Centre Cultural Gómez Tortosa, en l’oferta cultural de la Universitat d’Alacant, que inclou, entre altres coses, projeccions cinematogràfiques, exposicions i actuacions musicals i teatrals, així com cursos, tallers i conferències.

Aquest conveni acabat de firmar dóna marc legal a una col·laboració que l’Ajuntament i la Universitat d’Alacant mantenen des de fa mesos i que ha permés a Novelda gaudir d’exposicions com la titulada “Llapis, paper i bombes”, que es va poder contemplar en el Gómez Tortosa, o del cicle de cine per a adolescents que s’està projectant en col·laboració amb les AMPA dels diferents centres educatius.

L’acord, que permetrà una presència estable de la Universitat en el municipi per a desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador, ha sigut valorat molt positivament per l’alcalde, Fran Martínez, que assenyalava que “serà beneficiós per a les dues parts i en particular per als veïns de Novelda que seran els principals receptors de les activitats que s’organitzaran des de l’Aula”.

The following two tabs change content below.

Cultura Oberta

Cultura Oberta és un espai digital per a la Cultura en Novelda. Agenda Cultural, noticies d'actualitat, entrevistes, articles i molta, molta informació sobre la cultura que ens interessa als novelders i novelderes.

Cultura Oberta

Cultura Oberta és un espai digital per a la Cultura en Novelda. Agenda Cultural, noticies d'actualitat, entrevistes, articles i molta, molta informació sobre la cultura que ens interessa als novelders i novelderes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *