miércoles, julio 24, 2024
ActualitatBibliotecaConcursosCultura

La Biblioteca de Novelda premiada en el Concurs d’animació a la lectura ´»Maria Moliner», 2021

La biblioteca Municipal de Novelda ha sigut premiada en el Concurs d’animació a la lectura María Moliner 2021, entre els deu millors projectes de la província d’Alacant de tota Espanya?. Un certamen l’objectiu del qual és premiar ?, entre les biblioteques del país de menys de 50.000 habitants, a aquelles que duguen a terme un projecte únic que incloga accions d’animació a la lectura, l’eficiència i labor bibliotecària, la integració social en la seua comunitat, així com l’ús de les noves tecnologies.
Aquest concurs és convocat pel Ministeri de Cultura i Esport, amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Banc Santander.
·
Per segon any consecutiu, el premi que ens han atorgat és de 2.000 euros, del qual es beneficiaran les nostres lectores i lectors amb l’adquisició de llibres.
·
Per a la consecució del guardó d’aquesta edició hem presentat el projecte “Paraules del món” en el qual es detalla el compromís de la nostra biblioteca cap a les usuàries i usuaris, amb una sèrie d’iniciatives i activitats per a fomentar la lectura entre la ciutadania.
·
Agrair a Mado Abad (regidora de biblioteques) i a les bibliotecàries Ana Hdez. i Begoña Pereira el seu treball i esforç per aquest assoliment un any més‼️

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *