lunes, julio 22, 2024
ActualitatBiblioteca

?️ El regidor de Cultura Santiago Sánchez ha anunciat pròximes activitats previstes per aquest mes de març.

?️ El regidor de Cultura Santiago Sánchez ha anunciat pròximes activitats previstes per aquest mes de març.
??? D’una banda, el Club de Lectura en anglés, destinat al públic general, es reunirà l’últim dimarts del mes a les 6 de la vesprada a la Biblioteca, per a intercanviar opinions sobre el llibre “Emma” de Jane Austen.


????? La trobada del Club de Lectura en valencià, destinada al públic infantil i juvenil, serà l’últim dijous del mes (30 de març) a les 6 de la vesprada. El llibre que estan llegint és “Bufa, quin paisatge!

?? Els llibres dels Clubs de Lectura els presta la Biblioteca, només necessites el carnet de lectora o lector per a poder portar-te’l a casa.

? D’altra banda, el pròxim 21 de març, amb motiu del “Dia Mundial de la Poesia”, l’Associació de persones amb diversitat funcional “CAPAZ” Novelda juntament amb la Biblioteca Municipal, organitzen el primer recital de poemes creats per artistes locals i interpretat per GENT CAPAÇ. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

➡️ Aqueix mateix dia, a la vesprada, tindrà lloc una trobada amb l’escriptor, periodista, historiador i professor Mariano Sánchez Soler.
Sánchez Soler ens descobrirà les cares i crims ocults sota «Una hojarasca de cadáveres», en una crua crònica sobre les víctimes a l’Espanya postfranquista.
L’esdeveniment, tindrà lloc a les 19.30 h en la Sala d’actes de la Casa de Cultura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *