viernes, julio 19, 2024
BibliotecaExposicionsJoventutLlibres

?2022, “ANY JOAN FUSTER”??

La Biblioteca Pública de Novelda ha organitzat una exposició dedicada a l’escriptor valencià, amb motiu de la declaració per part de la Generalitat Valenciana del 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ com “Any Joan Fuster” ?en commemoració del ?centenari del seu naixement. L’exposició podrà visitar-se des del 10 al 31 de maig i està disponible per al seu préstec.

Joan Fuster i Ortells (Sueca, 1922-1992) és una dels persones de la intel·lectualitat valenciana més destacades del segle XX. Va nàixer en el si d’una família d’arrels agrícoles i conservadores. Llicenciat en Dret per la Universitat de València, va abandonar en breu la carrera judicial per a dedicar-se a la seua vertadera vocació: escriure??.

Al llarg de la seua vida, va escriure uns seixanta llibres? i milers d’articles de la temàtica més diversa: poesia, crítica i història literària, assaig humanista, comentaris polítics, culturals i artístics, història del país valencià, magnífics aforismes, dietaris , etc., a més d’una voluminosa correspondència que ha anat editant-se pòstumament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *