viernes, julio 12, 2024
Sin categoría

📚🧜🧞‍♂️🧚🥷👩🏻‍🚒🧑🏼‍✈️👩🏻‍🚀🦸🏻‍♀️🦹🏻‍♀️Nova lectura🦹🏻‍♀️🦸🏻‍♂️🧑‍🚀👩‍✈️🧑🏻‍🚒🥷🧚‍♀️🧞🧜‍♀️📚

🗣️S’acosta Carnestoltes i el grup de conversa en valencià et proposa una divertida lectura per al mes de febrer “El Troti i la setmana de Carnaval”, una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir i descobrir l’amor per les paraules.

📘La Mia i l’Uri estan molt contents perquè aquesta setmana celebren el carnaval i cada dia han d’anar disfressats d’una cosa diferent. El Troti, un unicorn siberià, li encanta trotar, menjar i jugar i també vol anar a l’escola i disfressar-se…

🦏Però el Troti no va venir sol. Va arribar amb la seva familia prehistórica: LA FAMÍLIA MUG!

Aconseguirà celebrar el carnestoltes❓

👉🏻Si vols saber com acaba la història, inscriu-te en el grup de conversa en valencià.
“Entre Línies” va dirigit a xiquetes i xiquets entre 8 i 12 anys i es reunirà l’últim dijous de cada mes a les 6 de la vesprada a la Biblioteca Infantil/Juvenil situada a la Casa de Cultura. En estes reunions, amb una duració aproximada d’una hora, es llegirà en veu alta i es realitzen divertides activitats amb el llibre triat.
🪪Solament necessites tindre el carnet lector de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana (gratuït). Consulta’ns.

🎓El grup serà guiat per Marta Garolera.

🆓La inscripció és gratuïta, però amb places limitades. Podeu consultar la disponibilitat de places en el mail biblioteca@novelda.es o al telèfon 965604650.

The following two tabs change content below.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *