viernes, julio 19, 2024
BibliotecaJoventutLlibres

???️?️?️?LECTURES REFRESCANTS???️?️?️?

? Et despertes i consultes la predicció meteorològica en el teu mòbil: en efecte, les onades de calor segueixen☀️?

Així que nosaltres tenim una proposta:

➡️La primera és que té forma de llibre.

➡️La segona és que és un pla perfecte perquè pot fer-se al costat d’un riu, en el camp o en la piscina.

La tercera és que ens serveix d’excusa perfecta per a acollir-nos al costat del nostre aparell d’aire condicionat, ventilador, banyera coberta de gels o cova sota terra…

Així que el nostre pla per a combatre l’onada de calor no pot ser un altre que submergir-nos en una lectura refrescant que ens faça transcendir el nostre propi cos i els termòmetres explosius.

?Quin d’aquestes 5 novel·les devoraràs primer al costat de la teua beguda gelada favorita?❄️⛄️❓

?“El mentalista”. Un cas extrem: codis, símbols i paranys numèrics en un desafiador compte arrere. L’esperada nova novel·la de Camilla Läckberg i el mentalista Henrik Fexeus et gelarà la sang.

?“El lado frío de la almohada”. El costat fred és el lloc que es busca en el coixí quan aquell en què se somiava s’afona i es calfa. Tracta dels somnis que tenim i, sobretot, dels que no podem tindre.

?“la chica de nieve”. El thriller perfecte que canvia les regles del gènere. La desfilada més famosa del planeta. Una xiqueta de tres anys desapareguda. On està Kiera Templeton?

?“El espía que surgió del frío”. El millor Le Carré. Una excepcional novel·la d’espionatge que va asseure un model mai fins ara superat.?“Corazón helado”. Almudena Grandes ens entrega sens dubte la seua novel·la més ambiciosa, en la qual traça a través de dues famílies un panorama emocionant de la història recent del nostre país, i també del conflicte de les noves generacions amb la memòria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *