miércoles, julio 24, 2024
BibliotecaJoventutLlibres

??Més lectures refrescants per a aquest calorós estiu.

?Els dies de desconnexió permeten trobar per fi un moment lliure per a posar-se al dia amb tot el que s’ha quedat pendent durant els primers mesos de l’any.

?Arriba el moment de submergir-se en noves lectures refrescants, llibres aptes per a altes temperatures4️⃣0️⃣⬆️

?“Esperando al diluvio”. Un salvatge assassí en sèrie. Una cerca fins a l’últim batec. Una ciutat amenaçada per un diluvi. Dolores Redondo s’autodefineix com «una escriptora de tempestes» i amb aquesta nova novel·la, basada en fets reals, ens condueix fins a l’epicentre d’una de les majors tempestes del segle passat alhora que retrata una època en plena ebullició política i social.

?“Una herencia en juego”. Un thriller molt addictiu replet de girs inesperats, foscos secrets familiars i apostes letals. Una saga juvenil plena de misteri i terror.

?“De vuelta a casa”. Una novel·la d’intrigues constants que enlluerna i commou. Kate Morton construeix una novel·la èpica, de personatges memorables, que explora el poder de la maternitat, l’erosió que provoquen els records guardats durant generacions i el poder curatiu de la veritat.

?“La vida que nos separa”. Chufo Llorens, el mestre de la novel·la històrica, ens retrata la vida dels anys seixanta i setanta a Espanya a través de l’esplèndid relat d’una dona inoblidable que, com el país sencer, passa de la resignació a la llibertat.

?“La rebelión de los buenos” (Premi Fernando Lara 2023). Roberto Santiago reinventa la novel·la negra amb una trama absorbent que desafia el poder dels amos del món.

?“El viento conoce mi nombre”. Una novel·la actual sobre els sacrificis que a vegades els pares han de fer pels seus fills, sobre la sorprenent capacitat d’alguns xiquets per a sobreviure a la violència sense deixar de somiar, i sobre la tenacitat de l’esperança, que pot brillar fins i tot en els moments més foscos.

Feliç estiu i bones lectures, volgudes i estimats lectores i lectors‼️

?️I recorda que la biblioteca romandrà oberta durant aquest estiu de dilluns a divendres de 8 a 14 h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *